Welkom op onze website,

Bij Budo Academy Tenno beoefenen we het Wado Ryu Karate Jujutsu.
Een op Jujutsu gebaseerde Japanse karatestijl.

 

 

 

Zoom installeren

 

  

We weten allemaal dat sporten goed is voor lichaam en geest.
Het vergroot je zelfvertrouwen en zelfdiscipline. Je mentaal en fysiek weerbaarder voelen: bijvoorbeeld op straat, in de school, bij het uitgaan of gewoon omdat het je een goed gevoel geeft is dan ook de grote winst.

Wado Ryu is een hybride sport met karate en jujutsu elementen. Door de verfijnde en subtiele toepassing van kracht en structuur in de technieken is deze sport uitermate geschikt voor iedereen.

In een relaxte sfeer werk je aan je conditie maar hebben we ook aandacht voor het mentale aspect van de sport. Denk aan de normen en waarden die de sport met zich mee brengt. Een leuke en interessante uitdaging of beter gezegd een leuke ontdekkingsreis . . . 

De sfeer binnen de school is informeel maar wel respect voor elkaar en het aanleren van normen en waarden. Er is heel veel te doen binnen de school: onderlinge wedstrijden, teamwedstrijden op allerlei gebieden, Examentrainingen, 2x per jaar examen, theorielessen en voor de jeugd zijn vele spelelementen die bijdragen aan het karate. 

 


Lees verder op de website.

 

Budo Academy Tenno

 

 

 

 

 


Contact: Arnold Keizer - Tel: +31 6 284 597 26 - Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Adres: Kagerdreef 72 - 2172HM - Sassenheim - Netherlands